Vi finder plads til en folkerace motorbane!

Vi må (også) finde plads til en folkerace motorbane!

Ja – de støjer mens de morer sig og får afløb for fart og spænding, når de kører om kap i de udrangerede biler – men jeg synes, de, der vedkender sig denne fritidsinteresse skal have mulighed for at dyrke den. Derfor må kommunalbestyrelsen – og andre behjæpelige sjæle – finde et egnet sted.

Kunne det f.eks. være grusgraven bag Knudsker Kirke?

En beliggenhed tæt på Rønne kunne også give en øget publikums interesse.
Jeg skynder mig at sige, at fagfolk med forstand på støjgener og decibel skal ind over her, for JA – den endelige placering skal være dér, hvor den generer færrest mulige. At nævne en beliggenhed nær Rønne kan være uklogt rent politisk for en kandidat til det kommende kommunalvalg, men jeg gør det alligevel for at vise, at jeg ikke har berøringsangst hverken med dette spørgsmål, eller med spørgsmål om vindmøller, kunst i rundkørsler etc. Etc.

Min holdning er klar: NEJ til vindmøller på land. NEJ til krænkende kunst i rundkørsler, NEJ til en laden stå til i forhold til store tomme bygninger (Gymnasiet i Søborgstræde i Rønne som er sat til salg) JA til offensiv i forhold til at skaffe nye arbejdspladser (Almegårds Kasserne er en mulighed i det forestående forsvarsforlig…håber borgmester Winni Grosbøll m.følge har lagt pres på Christiansborg). JA til stadig flere varme hænder til et ældresegment, der bliver vedvarende større, JA til en friere folkeskole hvis succes ikke måles i antallet af læringstimer, JA til en GRATIS busordning for alle skolesøgende børn. Og først og fremmest JA til at kunne stemme i KB salen udfra personlig overbevisning og sund fornuft – det kan jeg, fordi jeg stiller op på Bornholmerlisten. Præcis dér kan jeg lytte til dig, og stemme for, hvad der gavner os alle bedst!

Lisbeth Riemann
Kandidat på Bornholmerlisten (W)
Pistolstræde 2
3700 Rønne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *