Stop dét formynderi!

Naturligvis en ”ommer” hr. Redaktør.

I sin leder på bagsiden af dagens avis mandag den 16. oktober skriver Søren Christensen, at det var en klokkeklar forkert beslutning, da Kommunalbestyrelsen besluttede at iscafeen Svaneke Chokoladeri på Store torv i Rønne, ikke kan få sin alkoholbevilling forlænget.

Efter Bornholmerlistens mening, var det en formynderisk beslutning, som blev tromlet igennem af det mindst mulige flertal nemlig 14 imod 13. Det værste er vel næsten, at beslutningen faktisk blev truffet uden nogen egentlig fornuftig begrundelse.

Uomtvisteligt var der medlemmer i den største gruppe der blev tvunget til at stemme som de gjorde. Måske var det en slags hævn imod at ØL – Sagen blev tabt med bravur? Men – det ville da have været direkte tåbeligt hvis Kommunalbestyrelsen skulle bestemme om man efter endt træning eller et besøg som tilskuer, ikke skulle kunne nyde en øl i de selvejendes idrætshallers cafeterier.

Når Svaneke Chokoladeri på Torvet i Rønne, ikke fremover må servere en øl eller et glas vin til sine gæster, så går det jo ikke ud over de kære Kommunalbestyrelsesmedlemmer. Det går naturligvis ud over ejeren af Svaneke Chokoladeri og forretningens omsætning. MEN – det går mest ud over turisterne og vore egne borgere, der meget gerne vil give Store Torv i Rønne et løft og gøre det til et hyggeligt og rart sted at være og opholde sig.

Bornholmerlisten, liste W vil naturligvis arbejde for at ændre denne kedelige beslutning, hvis vi får styrke hertil i forbindelse med nyvalget til Kommunalbestyrelsen tirsdag den 21. november. Husk det.

På Bornholmerlisten liste W`s vegne

Carl Ilsøe, kommunalbestyrelsesmedlem

Bornholmerlisten.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *